با فروشگاه ساز اوژن یک فروشگاه قابل اطمینان راهاندازی کنید
دلایل زیادی وجود دارد که اکثر فروشندگان جزئی به جای خرید از تولیدی ها ، به بنکداری رجوع می کنند. از جمله این دلایل می توان به تنوع بیشتر، شرایط تسویه ی مناسب تر و جستجوی کمتر اشاره کرد . خرید مستقیم از تولیدی ها شاید روی قیمت خرید تاثیر داشته باشد ولی یک فروشنده با خرید از عمده فروشان ، دچار چالش کمتری خواهد بود اما این در زمانی صحت پیدا می کند که بنکداری ،شرایط لازم را داشته باشد.
بنابراین فروشندگان شاخص هایی را در انتخاب بنکداری در نظر می گیرند و طبق این شاخص ها ، بنکداری ها را سبک و سنگین می کنند
.
مکان مناسب برای عمده فروشی
خیلی ها بر این عقیده اند که بدون فروشگاهی مناسب ، پخش معنایی ندارد . شما با داشتن یک فروشگاه اینترنتی نیازی به داشتن یک فضای بزرگ با هزینه ها و اجاره های بالا نخواهید داشت. شاید نداشتن فروشگاهی جهت عرضه محصول محدودیت هایی را برای فرد به همراه داشته باشد ولی کاری نشدنی هم نیست و حتی در مواردی دردسر ها و هزینه های کمتری دارد . البته با اشاره به این موضوع که بازاریابی را نباید با بنکداری اشتباه گرفت و بازاریابی یکی از مراحل عمده فروشی محسوب می گردد و برای یک بنک دار مکانی برای دپو و عرضه ، حتی در مقیاس کوچک لازم است.
شاخص های یک فروشنده جزئی برای انتخاب تامین کننده ، متشکل از مواردی همچون درصد سود بنکدار ، تنوع محصولات موجود ، شرایط و امتیازات مورد ارائه ، سطح کیفی محصول ، تنوع در سایزبندی و رنگبندی و به روز بودن کالا ها می باشد. توجه به این موارد ، برای یک عمده فروش دارای اهمیت ویژه ایست و در صورتی که مشخصات ذکر شده در یک بنکداری وجود داشته باشد مسلما مشتری های زیادی را جذب خود خواهد کرد.
اولین قدم برای فردی که می خواهد به این فعالیت مشغول شود ، انتخاب نوع کالا و بازار هدف می باشد ، برای پیشبرد این هدف باید نوع کالا از لحاظ قیمتی ، جنسیتی و دیگر ملاک ها معین گشته و بازار هدف را مورد بررسی قرار داد و طبق نتایج ، تصمیم مناسب اتخاذ نمود . اینکه چه نوع کالا و بازار هدف مناسب تر است کاملا بستگی به فرد و شرایطش دارد و به هیچ عنوان نمی توان اظهار نظر دقیقی در این مورد داشت .
فردی که قصد راه اندازی سایت عمده فروشی را دارد لازم است قبل از شروع فعالیت خود ،تجربه ، تخصص و دانش کافی را داشته یا کسب نماید. برای کسب دانش ، میتوان از دنیای مجازی و مقالات موجود استفاده کرد ولی برای تخصص و تجربه ، لازم است در آن حیطه فعالیت مشابهی را انجام داده باشد.
عمده فروشی زمانی جای پیشرفت خواهد داشت که از لحاظ محصول، دارای شرایط مساعدی باشد و این امر احتیاج به ارتباطات مناسب با تولید کنندگان دارد ، هر چه دایره ی ارتباطات یک بنکدار با تولید کنندگان قدرتمند و خوشنام ، گسترده تر باشد ، شانس بیشتری برای موفقیت خواهد داشت.
بازاریابی یا مارکتینگ برای یک بنکداری ،امری ضروریست و رونق یک عمده فروش وابسته به بازار هدف و مشتری هایش می باشد. از آنجایی که یک بنکدار تمرکزش روی مصرف کننده نهایی منعطف نیست و مخاطبان عمومی کمتری دارد ، این امر کمی متفاوت تر خواهد شد . اولین نکته ای که در این مساله دارای اهمیت است شناخت بازار هدف می باشد که به مراحل ماقبل راه اندازی برمیگردد . بنابراین با ایمیل مارکتینگ و سئو ، همچنین تبلیغات در بستر فضای مجازی کمک بسیار زیادی در شناخته شدن و فروش شما خواهد داشت.نکته ی مهمی که باید در نظر داشت اینست که اینترنت یک فضای مناسب و نسبتا کم خرجی جهت تبلیغات و رونق یک فروشگاه است که نباید از آن چشم پوشی کرد.
در اینجا به برخی از نکاتی که به موفقیت در بنکداری کمک می کند ، به صورت مختصر اشاره خواهد شد: